FÖRENA NYTTA MED NÖJE 

(ELLER TVÄRTOM)

Oavsett vilken aktivitet du väljer, kan vi lova att vi lyckas engagera alla (!) dina deltagare. Vi anpassar alltid svårighetsgraden så att alla känner sig inkluderade. Vi kan väva in företagsbudskap i de flesta aktiviteter, en del aktiviteter kan vi också anpassa enligt specifika företagsmål. Men först och främst skapar vi upplevelser som stimulerar glädje och gemenskap. Det öppnar dörren för alla nyttigheter man kan tänka sig.  

 
 
TributeToRock-foretagsaktivitet-Aktiviteket

A tribute to rock

Bästa sättet att riva murar. Här har du en middagsaktivitet som är totalt avväpnande. Med skratt och glädje, och ett spännande tävlingsmoment, stärker vi känslan av gemenskap. I den här aktiviteten spelar utklädningen en central roll för att hjälpa till att riva barriärer och sudda bort titlar för en kväll.

Syfte: Stärka relationer, samarbete, stärka varumärket, ha roligt
Tillfälle: Middag

Läs mer


Club music challenge

En pulserande aktivitet med professionell DJ. Det här är en pulserande middagsaktivitet med urban, cool känsla som leds av en av våra världsberömda DJ-stjärnor. Den passar utmärkt under personalmiddagen i företag med yngre medarbetare som älskar clubbing. Den är inte för alla, men sååå rätt för rätt målgrupp.

Syfte: Stärka relationer, samarbete, stärka ditt varumärke, ha sjukt kul
Tillfälle: Middag

Läs mer

ClubMusicChallenge-foretagsaktivitet-Aktiviteket.jpg

DaVinci-foretagsaktivitet-Aktiviteket.jpg

Da Vinci-gåtan

Engagerande, klurig teambuilding med spänning. Det här är en aktivitet där alla i gruppen får en möjlighet att glänsa. Det är en spännande tävling med varierande utmaningar; här hittar du uppgifter som kräver såväl logik och analys som handgripligheter, kvickhet och kreativitet. Få skulle klara de här utmaningarna på egen hand, men i grupp löser samtliga dem till slut.

Syfte: Stärka relationer, bygga starka team, identifiera kvaliteter hos personalen
Tillfälle: Konferenspass

Läs mer


DISCO INFERNO

Riv barriärer och sudda ut titlar. Den här middagsaktiviteten lockar fram sidor hos dina kollegor, som du garanterat aldrig har sett. Den är fylld av glädje och galenskap, och ett spännande tävlingsmoment stärker känslan av gemenskap. I peruk, fjäderboa och galna glasögon rivs barriärer i ett nafs, och alla titlar försvinner för en kväll.

Syfte: Stärka relationer, samarbete, stärka varumärket, ha roligt
Tillfälle: Middag

Läs mer

Disco-inferno-foretagsaktivitet-Aktiviteket.jpg

PhotoChallenge-foretagsaktivitet-Aktiviteket.jpg

photo challenge

Samarbete, tävling, gemenskap och sightseeing. Det här är en utmanande och underhållande lagtävling, där det gäller att fotografera så många spektakulära objekt som möjligt enligt givna uppdrag. Photo Challenge passar utmärkt om du samtidigt vill lägga in en upplevelse av den geografiska plats ni befinner er på.

Syfte: Stärka relationer, samarbete, sightseeing, ha roligt
Tillfälle: Konferens eller afterwork

Läs mer


GET THE POINT

En härlig sightseeing eller dramatisk jakt. I den här aktiviteten tävlar lag mot varandra i en jakt efter okända platser och uppgifter att lösa. Den är en trevlig och lugn form av sightseeing. Eller en spännande och intensiv tävling. Du väljer själv vilket tempo som passar gruppen. 

Syfte: Samarbete, stärka relationer, sightseeing, lösa företagsuppgifter
Tillfälle: Konferens eller afterwork

Läs mer

GetThePoint-foretagsaktivitet-Aktiviteket.JPG

humanlogo-foretagsaktivitet-Aktiviteket.jpg

HUMAN LOGO

Alla är en del av helheten. Med den här aktiviteten lyfter ni er nya logotyp, ett nytt företagsnamn eller playoff genom en symbolisk handling som samtidigt visar att varje medarbetare är en viktig del av det som är företaget.

Syfte: Stärka varumärket, etablera ny strategi, samarbete, stärka relationer
Tillfälle: Konferens

Läs mer


JÄTTEPUSSLET

En bit ger inget pussel. Det här är en aktivitet med stor symbolik - varje medarbetare är en oundviklig del av den helhet som ert företag utgör. Inled er konferens med att först lägga grunden (golvet) - ett jättepussel där motivet kan symbolisera er verksamhet, er vision eller kanske en ny målsättning.  

Syfte: Stärka varumärket, etablera ny strategi, samarbete, stärka relationer
Tillfälle: Konferens

Läs mer

Jattepusslet-foretagsaktivitet-Aktiviteket.png

LiveMusicAwards-foretagsaktivitet-Aktiviteket.jpg

LIVE MUSIC AWARDS

Kan vem som helst kan skriva en hit? Och vem skriver hitlåten som berättar er historia, lyfter fram ert budskap, eller lanserar er nya produkt? I den här aktiviteten arbetar gruppen i lag där det gäller att identifiera rätt person till rätt uppgift när arbetet drar igång i äkta studiomiljö. Resultatet redovisas i en häftig kvällsshow ackompanjerat av ett åttamanna-band.

Syfte: Samarbete, stärka varumärke, etablera affärsstrategi
Tillfälle: Konferens inkl middag

Läs mer


MÄSTARNA 

Roliga tävlingar och laganda i kubik. The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Vivamus sit amet semper lacus, in mollis libero. Nullam sit amet nisi condimentum erat iaculis auctor. Aenean eu justo sed elit dignissim aliquam. Lorem ipsum dolor 

Syfte: Samarbete, teambuilding, ha kul
Tillfälle: Konferenspass

Läs mer

mastarna-foretagsaktivitet-Aktiviteket.png

Need4Speed-foretagsaktivitet-Aktiviteket.jpg

NEED 4 SPEED

Poängjakt i staden, på landet eller till havs. Need 4 Speed är en tävling och poängjakt som tar deltagarna till intressanta platser i omgivningarna där ni befinner er. Det här är till lika stor del ett strategispel, en spännande jakt, och ett roligt sätt att uppleva en geografisk plats. 

Syfte: Stärka relationer, samarbete, sightseeing, strategi
Tillfälle: Konferens eller afterwork

Läs mer


OSWALD AWARDS

Proffesionellt filmskapande och äkta filmgala. Om vi säger: Skådisar, glamour, smoking, livvakter, röda mattan, statyetter, årets event..? Vad säger du då? Filmgala, förstås! Det finns få aktiviteter och festkvällar som kan mäta sig med Oswald Awards. Den här succé-konceptet är lika aktuellt idag som när vi först introducerade det 1998.  

Syfte: Samarbete, varumärkesarbete, förankra strategi, stärka relationer, har roligt
Tillfälle: Konferens eller liknande med middag

Läs mer

Oswald-Awards-foretagsaktivitet-Aktiviteket.JPG

TheGame-foretagsaktivitet-Aktiviteket.JPG

THE GAME

Underhållande problemlösning och samarbete. Det här är en lagaktivitet där deltagarna löser underhållande uppgifter som kräver allt från allmänbildning till problemlösnings- och samarbetsförmåga. Det är en engagerande aktivitet som verkligen svetsar ihop laget och levererar glada (men också frustrerade) miner.

Syfte: Teambuilding, stärka relationer, samarbete, ha roligt
Tillfälle: Konferens eller afterwork

Läs mer


THE GEO CHALLENGE

En modern version av skattjakt. Den här aktiviteten är inspirerad av Geocaching, världens största pågående skattjakt. Varje lag ska med hjälp av givna koordinater ta sig till förutbestämda platser, där de ska försöka finna och lösa så många som möjligt av de gömda ”uppgifterna”. Det här kräver samarbete och en gemensam strategi. 

Syfte: Samarbete, stärka relationer, strategi sightseeing, 
Tillfälle: Konferens eller afterwork

Läs mer

GeoChallenge-foretagsaktivitet-Aktiviteket.JPG

VART ÄR VI PÅ VÄG?

Ta med fredagsmyset till konferensen. Det finns få knep som får samtal att flyta runt ett middagsbord eller vid afterworken som en riktigt bra aktivitet. Den här versionen är inspirerad av Sveriges populäraste fredagsnöje och tar deltagarna ut på resor i Sverige och världen över. Eller till destinationer som du väljer.

Syfte: Samarbete, stärka relationer, ha roligt
Tillfälle: Afterwork eller middag 

Läs mer


SÄSONGSAKTIVITETER

Contrast event Hallween-1768.jpg

HORROR GAMES 

Både bus och godis i denna Halloween-aktivitet. The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Vivamus sit amet semper lacus, in mollis libero. Nullam sit amet nisi condimentum erat iaculis auctor. Aenean eu justo sed elit dignissim aliquam. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.

Syfte: Samarbete, ha kul
Tillfälle: Middag

Läs mer


OKTOBERFEST 

Alla behöver lite oumpapa när höstmörkret kommer. The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Vivamus sit amet semper lacus, in mollis libero. Nullam sit amet nisi condimentum erat iaculis auctor. Aenean eu justo sed elit dignissim aliquam. Lorem ipsum dolor sit met

Syfte: 

 

aktiviteketoktoberfest-head-ver2.jpg

JULSPELET - DET BLIR JUL ÄVEN UTAN JULBORD

The following is placeholder text known as “lorem ipsum,” which is scrambled Latin used by designers to mimic real copy. Vivamus sit amet semper lacus, in mollis libero. Nullam sit amet nisi condimentum erat iaculis auctor. Aenean eu justo sed elit dignissim aliquam. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.


Tribute to Rock - Christmas Edition