FÖRENA NYTTA MED NÖJE 

(ELLER TVÄRTOM)

Oavsett vilken aktivitet du väljer, kan vi lova att vi lyckas engagera alla dina deltagare. Vi ser alltid att alla känner sig inkluderade. Vi kan väva in företagsbudskap i de flesta aktiviteter, en del aktiviteter kan vi också anpassa enligt specifika företagsmål. Men först och främst skapar vi upplevelser som stimulerar glädje och gemenskap. Det öppnar dörren för alla nyttigheter man kan tänka sig.  

 
 
TributeToRock-foretagsaktivitet-Aktiviteket

A tribute to rock

Bästa sättet att riva murar. Här har du en middagsaktivitet som är totalt avväpnande. Med skratt och glädje, och ett spännande tävlingsmoment, stärker vi känslan av gemenskap. I den här aktiviteten spelar utklädningen en central roll för att hjälpa till att riva barriärer och sudda bort titlar för en kväll.

Syfte: Riva murar, stärka relationer, stärka varumärket, ha roligt
Tillfälle: Middag

Mer om A Tribute to Rock


ROCKET SCIENCE

En engagerande aktivitet , där teamen når nya höjder. Det här är teambuilding på högsta nivå. Det skapas 100%igt engagemang vid både byggfasen och uppskjutningsmomentet. Den passar utmärkt för kick-offen året runt.

Syfte: Stärka relationer, samarbete, stärka ditt varumärke, ha sjukt kul
Tillfälle: Konferens eller afterwork

Mer om Rocket Science

RocketScience.JPG

DaVinci-foretagsaktivitet-Aktiviteket.jpg

Da Vinci-gåtan

Klurig teambuilding i en fiktiv historia. I den här aktiviteten, uppbyggd kring en dramatisk berättelse er mötesplats storhetsdagar, får alla i gruppen möjlighet att glänsa. Det är en spännande tävling med varierande utmaningar; här hittar du uppgifter som kräver såväl logik och analys som handgripligheter, kvickhet och kreativitet. Få skulle klara de här utmaningarna på egen hand, men i grupp löser samtliga dem till slut. Garanterat Google-fri aktivitet.

Syfte: Stärka relationer, bygga starka team, identifiera kvaliteter hos personalen
Tillfälle: Konferens eller afterwork

Mer om Da Vinci-gåtan


DISCO INFERNO

Riv barriärer och sudda ut titlar. Den här middagsaktiviteten lockar fram sidor hos dina kollegor, som du garanterat aldrig har sett. Den är fylld av glädje och galenskap, och ett spännande tävlingsmoment stärker känslan av gemenskap. I peruk, fjäderboa och galna glasögon rivs barriärer i ett nafs, och alla titlar försvinner för en kväll.

Syfte: Stärka relationer, riva murar, samarbete, ha roligt
Tillfälle: Middag

Mer om Disco Inferno

Disco-inferno-foretagsaktivitet-Aktiviteket.jpg

PhotoChallenge-foretagsaktivitet-Aktiviteket.jpg

photo challenge

Samarbete, tävling, gemenskap och sightseeing. Det här är en lättsam och underhållande lagtävling, där det gäller att ta så många spektakulära foton som möjligt enligt givna uppdrag. En iPad-app ger uppdragen, samlar bilderna från iPad-kameran och håller reda på poängställningen. Photo Challenge är underhållande, lockar till många skratt och ger samtidigt en fin upplevelse av den geografiska plats ni befinner er på.

Syfte: Stärka relationer, samarbete, sightseeing, ha roligt
Tillfälle: Konferens eller afterwork

Mer om Photo Challenge


GET THE POINT

Poängjakt i staden, på landet eller till havs. Get the point är en tävling och poängjakt som tar deltagarna till intressanta platser i omgivningarna där ni befinner er. Med hjälp av iPads navigerar lagen sig fram till poänggivna stationer. När laget befinner sig i stationszonen ställs de inför en utmaning eller fråga. Aktiviteten innehåller även tidsbegränsade uppdrag och penalty-zones... Utmaningarna är garanterat Google-fria - det krävs genuint samarbete för att komma fram till lösningarna. Frågorna kan anpassas efter platsen, konferensens tema eller annan företagsspecifik information. Ju svårare uppgift eller ju mer otillgänglig plats, desto högre poäng. 

Syfte: Stärka relationer, samarbete, sightseeing, strategi
Tillfälle: Konferens eller afterwork

Mer om Get the Point

GetThePoint-foretagsaktivitet-Aktiviteket.JPG

escape-humlegarden-ipad-blad-2018.png

ESCAPE GAMES

Du har kanske hört talas om Escape Rooms, en teambuilding-aktivitet där lag ska ta sig ut från ett låst rum genom att lösa ett antal uppgifter? Vi har tagit det hela ett steg längre och flyttat konceptet utomhus. Till parken mitt i city, till konferensanläggningen eller varför inte Escape den sköna medelhavsorten med den antika stadskärnan…

Syfte: Samarbete, teambuilding, ha kul
Tillfälle: Dag, konferens, när som helst totalt 1,5-2 h

Mer om Escape Games


OSWALD AWARDS

Proffesionellt filmskapande och äkta filmgala. Med hjälp av rekvisita från kända filmer, digitala videokameror och professionella filmredigerare skapar varje lag sin egen tolkning av kända filmklassiker. Bidragen presenteras under kvällens middag, med pompa och ståt, av vår egen Billy Kristall. Skratt och glädjetårar utlovas när deltagarnas kreativa arbete belönas på scenen, som bl a pryds av två originalstatyer (2,5m) från Kodak Theatre i Los Angeles.

Syfte: Samarbete, varumärkesarbete, förankra strategi, stärka relationer, har roligt
Tillfälle: Konferens eller liknande med middag

Mer om Oswald Awards

Oswald-Awards-foretagsaktivitet-Aktiviteket.JPG

TheGame-foretagsaktivitet-Aktiviteket.JPG

THE GAME

Klassiska problemlösningar med något för alla. I The Game ska lagen lösa åtta olika utmaningar som t ex gåtor, korsord, matchmaking och handgriplig konstruktion. Aktiviteten kräver allt från allmänbildning till problemlösnings- och samarbetsförmåga. Det är en engagerande aktivitet som svetsar ihop laget och levererar såväl glada som frustrerade miner.

Syfte: Teambuilding, stärka relationer, samarbete, ha roligt
Tillfälle: Konferens eller afterwork

Mer om The Game


THE GEO CHALLENGE

Strategisk skattjakt som kräver samarbete. Den här aktiviteten är inspirerad av Geocaching, världens största och ständigt pågående ”skattjakt”. Varje lag ska med hjälp av en iPad med givna koordinater ta sig till förutbestämda platser. Väl på plats ställs lagen inför ytterligare en utmaning; att lista ut var den dolda och väl maskerade behållaren finns. Den här aktiviteten kräver inte bara samarbete utan också gemensam strategi.  

Syfte: Samarbete, stärka relationer, strategi sightseeing, 
Tillfälle: Konferens eller afterwork

Mer om The Geo Challenge

GeoChallenge-foretagsaktivitet-Aktiviteket.JPG

VartÄrViPåVäg.JPG

VART ÄR VI PÅ VÄG?

Ta med fredagsmyset till konferensen! Den här aktiviteten är inspirerad av Sveriges populäraste fredagsnöje och tar deltagarna ut på resor i Sverige och världen. I ”Vart är vi på väg?” har nödbromsen ersatts av en iPad-app, och här får alla lag poäng när de svarar rätt på frågorna. Aktiviteten är en utmärkt stämningshöjare till fördrinken eller under middagen.

Syfte: Samarbete, stärka relationer, ha roligt
Tillfälle: Afterwork eller middag 

Mer om Vart är vi på väg?


The X Challenge

Engagerande teambuilding - en lite fysisk aktivitet! Vi bjuder på underhållning, som ni står för i grupperna. Utmaningar som ni inte stött på tidigare, som inspirerar och engagerar! Aktiviteten passar utmärkt utomhus för teamet som vill ha en sammansvetsande aktivitet med lite rörliga moment:).

Syfte: Samarbete, stärka relationer, ha roligt
Tillfälle: Konferens eller afterwork 

Mer om The X Challenge?

blåsrör2019.png

indoor-ipad-challenge.png

INDOOR IPAD Challenge

Engagera din grupp genom ett skräddarsytt inomhusspel! Indoor iPad Challenge engagerar deltagarna! Teamen navigerar till stationer på anläggningen där deltagarna ska svara på frågor och lösa uppdrag. Ju fler uppdrag som besvaras korrekt desto fler poäng får teamet!

Syfte: Stärka relationer, ha roligt, samarbete och förstärka varumärke och budskap
Tillfälle: Konferens eller afterwork 

Mer om Indoor iPad Challenge?


PUSSEL-3.png

JÄTTEPUSSEL

Dramatiskt jättepussel med eget unikt tryck. Det här är ett koncept med stor symbolik - varje medarbetare är en oundviklig del av den helhet som ert företag utgör. Inled er konferens med att först lägga grunden (golvet) - ett jättepussel där motivet kan symbolisera er verksamhet, er vision eller kanske en ny målsättning.   

Syfte: Stärka varumärket, etablera ny strategi, samarbete, stärka relationer
Tillfälle: Konferens

Mer om Jättepusslet?


HumanLogo4.png

HUMAN LOGO

Alla medarbetare bidrar till loggan. Med det här konceptet lyfter ni er befintliga eller er nya logotyp, ett nytt företagsnamn eller pay-off genom en symbolisk handling som samtidigt visar att varje medarbetare är en oundviklig del av det som gör ert företag till vad det är idag.

Syfte: Stärka varumärket, etablera ny logga, samarbete, stärka relationer
Tillfälle: Konferens

Mer om Indoor Human Logo?

Skärmavbild 2019-06-27 kl. 14.19.30.png

-”En Musik Quiz värd namnet!”

The Music Challenge får middagsgästerna att ryckas med i nutida och dåtida klassiker. Kvällen bjuder dessutom på flera olika tävlingsmoment som engagerar deltagarna. Deltagarna tävlar bordsvis, och blir utrustade med en stor spelplan och mellan rätterna är det tre moment som verkligen engagerar!  

Syfte: Ha riktigt roligt, samarbete, team building
Tillfälle: Middag

Mer om The Music Challenge?