FÖRENA NYTTA MED NÖJE 

(ELLER TVÄRTOM)

Oavsett vilken aktivitet du väljer, kan vi lova att vi lyckas engagera alla dina deltagare. Vi ser alltid att alla känner sig inkluderade. Vi kan väva in företagsbudskap i de flesta aktiviteter, en del aktiviteter kan vi också anpassa enligt specifika företagsmål. Men först och främst skapar vi upplevelser som stimulerar glädje och gemenskap. Det öppnar dörren för alla nyttigheter man kan tänka sig.  

 
 
TributeToRock-foretagsaktivitet-Aktiviteket

A tribute to rock

Bästa sättet att riva murar. Här har du en middagsaktivitet som är totalt avväpnande. Med skratt och glädje, och ett spännande tävlingsmoment, stärker vi känslan av gemenskap. I den här aktiviteten spelar utklädningen en central roll för att hjälpa till att riva barriärer och sudda bort titlar för en kväll.

Syfte: Riva murar, stärka relationer, stärka varumärket, ha roligt
Tillfälle: Middag

Mer om A Tribute to Rock


Club music challenge

En pulserande aktivitet med professionell DJ. Det här är en pulserande middagsaktivitet med urban, cool känsla som leds av en av våra världsberömda DJ-stjärnor. Den passar utmärkt under personalmiddagen i företag med yngre medarbetare som älskar clubbing. Den är inte för alla, men sååå rätt för rätt målgrupp.

Syfte: Stärka relationer, samarbete, stärka ditt varumärke, ha sjukt kul
Tillfälle: Middag

Mer om Club Music Challenge

ClubMusicChallenge-foretagsaktivitet-Aktiviteket.jpg

DaVinci-foretagsaktivitet-Aktiviteket.jpg

Da Vinci-gåtan

Klurig teambuilding i en fiktiv historia. I den här aktiviteten, uppbyggd kring en dramatisk berättelse er mötesplats storhetsdagar, får alla i gruppen möjlighet att glänsa. Det är en spännande tävling med varierande utmaningar; här hittar du uppgifter som kräver såväl logik och analys som handgripligheter, kvickhet och kreativitet. Få skulle klara de här utmaningarna på egen hand, men i grupp löser samtliga dem till slut. Garanterat Google-fri aktivitet.

Syfte: Stärka relationer, bygga starka team, identifiera kvaliteter hos personalen
Tillfälle: Konferenspass

Mer om Da Vinci-gåtan


DISCO INFERNO

Riv barriärer och sudda ut titlar. Den här middagsaktiviteten lockar fram sidor hos dina kollegor, som du garanterat aldrig har sett. Den är fylld av glädje och galenskap, och ett spännande tävlingsmoment stärker känslan av gemenskap. I peruk, fjäderboa och galna glasögon rivs barriärer i ett nafs, och alla titlar försvinner för en kväll.

Syfte: Stärka relationer, riva murar, samarbete, ha roligt
Tillfälle: Middag

Mer om Disco Inferno

Disco-inferno-foretagsaktivitet-Aktiviteket.jpg

PhotoChallenge-foretagsaktivitet-Aktiviteket.jpg

photo challenge

Samarbete, tävling, gemenskap och sightseeing. Det här är en lättsam och underhållande lagtävling, där det gäller att ta så många spektakulära foton som möjligt enligt givna uppdrag. En iPad-app ger uppdragen, samlar bilderna från iPad-kameran och håller reda på poängställningen. Photo Challenge är underhållande, lockar till många skratt och ger samtidigt en fin upplevelse av den geografiska plats ni befinner er på.

Syfte: Stärka relationer, samarbete, sightseeing, ha roligt
Tillfälle: Konferens eller afterwork

Mer om Photo Challenge


GET THE POINT

Poängjakt i staden, på landet eller till havs. Get the point är en tävling och poängjakt som tar deltagarna till intressanta platser i omgivningarna där ni befinner er. Med hjälp av iPads navigerar lagen sig fram till poänggivna stationer. När laget befinner sig i stationszonen ställs de inför en utmaning eller fråga. Aktiviteten innehåller även tidsbegränsade uppdrag och penalty-zones... Utmaningarna är garanterat Google-fria - det krävs genuint samarbete för att komma fram till lösningarna. Frågorna kan anpassas efter platsen, konferensens tema eller annan företagsspecifik information. Ju svårare uppgift eller ju mer otillgänglig plats, desto högre poäng. 

Syfte: Stärka relationer, samarbete, sightseeing, strategi
Tillfälle: Konferens eller afterwork

Mer om Get the Point

GetThePoint-foretagsaktivitet-Aktiviteket.JPG

humanlogo-foretagsaktivitet-Aktiviteket.jpg

HUMAN LOGO

Alla är en del av helheten. Med den här aktiviteten lyfter ni er nya logotyp, ett nytt företagsnamn eller pay-off genom en symbolisk handling som samtidigt visar att varje medarbetare är en oundviklig del av det som gör ert företag till vad det är idag.

Syfte: Stärka varumärket, etablera ny strategi, samarbete, stärka relationer
Tillfälle: Konferens

Mer om Human Logo


JÄTTEPUSSLET

En bit ger inget pussel. Det här är en aktivitet med stor symbolik - varje medarbetare är en oundviklig del av den helhet som ert företag utgör. Inled er konferens med att först lägga grunden (golvet) - ett jättepussel där motivet kan symbolisera er verksamhet, er vision eller kanske en ny målsättning.  

Syfte: Stärka varumärket, etablera ny strategi, samarbete, stärka relationer
Tillfälle: Konferens

Mer om Jättepusslet

Jattepusslet-foretagsaktivitet-Aktiviteket.png

LiveMusicAwards-foretagsaktivitet-Aktiviteket.jpg

LIVE MUSIC AWARDS

Kan vem som helst kan skriva en hit? Och vem skriver hitlåten som berättar er historia, lyfter fram ert budskap, eller lanserar er nya produkt? I den här aktiviteten arbetar gruppen i lag där det gäller att identifiera rätt person till rätt uppgift när arbetet drar igång i äkta studiomiljö. Resultatet redovisas i en häftig kvällsshow ackompanjerat av ett åttamanna-band.

Syfte: Samarbete, stärka varumärke, etablera affärsstrategi
Tillfälle: Konferens inkl middag

Mer om Live Music Awards


MÄSTARNA 

Roliga tävlingar och laganda i kubik. Mästarna är en aktivitet som verkligen bygger laganda. Tävlingsmomenten är dessutom mycket underhållande, både för de tävlande och för motståndarna och lagkamraterna som hejar på.

Syfte: Samarbete, teambuilding, ha kul
Tillfälle: Konferenspass

Mer om Mästarna

mastarna-foretagsaktivitet-Aktiviteket.png

Oswald-Awards-foretagsaktivitet-Aktiviteket.JPG

OSWALD AWARDS

Proffesionellt filmskapande och äkta filmgala. Med hjälp av rekvisita från kända filmer, digitala videokameror och professionella filmredigerare skapar varje lag sin egen tolkning av kända filmklassiker. Bidragen presenteras under kvällens middag, med pompa och ståt, av vår egen Billy Kristall. Skratt och glädjetårar utlovas när deltagarnas kreativa arbete belönas på scenen, som bl a pryds av två originalstatyer (2,5m) från Kodak Theatre i Los Angeles.

Syfte: Samarbete, varumärkesarbete, förankra strategi, stärka relationer, har roligt
Tillfälle: Konferens eller liknande med middag

Mer om Oswald Awards


THE GAME

Klassiska problemlösningar med något för alla. I The Game ska lagen lösa åtta olika utmaningar som t ex gåtor, korsord, matchmaking och handgriplig konstruktion. Aktiviteten kräver allt från allmänbildning till problemlösnings- och samarbetsförmåga. Det är en engagerande aktivitet som svetsar ihop laget och levererar såväl glada som frustrerade miner.

Syfte: Teambuilding, stärka relationer, samarbete, ha roligt
Tillfälle: Konferens eller afterwork

Mer om The Game

TheGame-foretagsaktivitet-Aktiviteket.JPG

GeoChallenge-foretagsaktivitet-Aktiviteket.JPG

THE GEO CHALLENGE

Strategisk skattjakt som kräver samarbete. Den här aktiviteten är inspirerad av Geocaching, världens största och ständigt pågående ”skattjakt”. Varje lag ska med hjälp av en iPad med givna koordinater ta sig till förutbestämda platser. Väl på plats ställs lagen inför ytterligare en utmaning; att lista ut var den dolda och väl maskerade behållaren finns. Den här aktiviteten kräver inte bara samarbete utan också gemensam strategi.  

Syfte: Samarbete, stärka relationer, strategi sightseeing, 
Tillfälle: Konferens eller afterwork

Mer om The Geo Challenge


VART ÄR VI PÅ VÄG?

Ta med fredagsmyset till konferensen! Den här aktiviteten är inspirerad av Sveriges populäraste fredagsnöje och tar deltagarna ut på resor i Sverige och världen. I ”Vart är vi på väg?” har nödbromsen ersatts av en iPad-app, och här får alla lag poäng när de svarar rätt på frågorna. Aktiviteten är en utmärkt stämningshöjare till fördrinken eller under middagen.

Syfte: Samarbete, stärka relationer, ha roligt
Tillfälle: Afterwork eller middag 

Mer om Vart är vi på väg?

Vart-ar-vi-pa-vag-screendump.png